15 Ekim 2019 Salı

dego gh pubg mobile hack


Türkçe açıklaması;
      Dego-gh buradan kolayca indirebilir ve bilgisayarınıza kurabilirsiniz. PUBG Mobile oyunu için tasarlanan bu hile de kişilerin yerlerini, silahların yerlerini, arabaların yerini, kişilerin kaç metrede oldugunu, kaç canlarının kaldıgını, ellerin de ne silah olduğunu ve aimbot u açarak Q ve E tuşlarını kullanarak direk kafadan, vucuttan, bacaktan ve ayaklarından vurmayıda otomatik hale getirebilirsiniz.
       Dego-gh de radar açabilir ve size yakın olan kişileri görebilirsiniz. Sedece tek tıkla indirip kolayca kullanabilirsiniz. Kurma yapmadan önce windows defender yani vürüsten korumayı kpatmalısınız, eğer bir hata alırsanız hemen allta bulunan yorum bölümünden siz degerli arkadaşlara yardımcı olunacaktır. Hemen indirmek için alttaki DOWNLOAD a tıklayınız. Dego-gh hata veriyor nasıl çözebilirim gibi sorularınızı bu verdiğim dego-gh sayesinde hata almadan oynayabileceksiniz.
Açıyorum ama açılmıyor şu hatayı alıyorum dego gh can't connect to server böyle bir sorunla karşılaşır iseniz bilgisayardan antivürüsü kapatın ve bütün programları kapatıp bilgisayarınızı yeniden başlatın ve pubg mobile oyununu açtıktan sonra Dego-gh programını çalıştırın sorununuz çözülecektir.
İngilizce açıklaması;
     You can easily download and install Dego-gh from here. This trick designed for PUBG Mobile game also places people, locations of guns, location of cars, how many meters are left, how many lives are left, what guns are in hands, and using aimbot to open the Q and E keys directly from the head, body, leg and feet.
     You can make. Dego-gh can also turn on the radar and see who is near you. You can download and use it with just one click. Before you install windows defender that you must protect the protection from the vürüs, if you get an error in the comments section immediately below all valuable friends will help you. Click DOWNLOAD below to download now.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder